October 01, 2024

От „Игрите”досадиха с тези битки с варели (Зрителите изригнаха срещу силовото шоу)

Досадни и продължителни битки с варели, а къде са морските, питат зрителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/ot-igritedosadiha-s-tezi-bitki-s-vareli-zritelite-izrignaha-sreshtu-silovoto-shou/231233 Kliuki.net
От „Игрите”досадиха с тези битки с варели (Зрителите изригнаха срещу силовото шоу)

Очаквано битката за територия в „Игри на волята” мина пак под знака на варелите.Затова зрителите преименуваха силовото шоу от „Игри на волята” в „Сезонът варелите”.

И наистина битката за територия бе една от най-тежките за участниците.И точно тези варели, които вместо да разнообразят борбата в племената станаха досадни за аудиторията.Без значение дали ще ги влачат или носят на гръб или ще минават по тях, омръзнаха на хората пред малкия екран и те основателно задават въпроса, а къде са морските битки.

Зелените защитиха името си и спечелиха резиденцията. В която се върнаха като победители.Публиката основателно забеляза, че участниците не бяха достатъчно обезопасени. Само по една случайност този път на арената нямаше сериозно контузен играч. За щастие не се чу вика на Димо Алексиев „Лекар на терен”.

А зрителите основателно негодуват като един от досадната игра и опасните варели и пишат в социалната мрежа:”Ужасно тегава игра, оше на 20-тата минута ми втръсна да гледам едно и също, един час и все едно, а аз не знаех нито кой минава, нито кой къде е , нито кой води.Кому са нужни тези досадни битки, да бяха дали нещо по-кратко, да остане време и да покажат бедстващите червени. То голяма реклама беше – 5 племена, а гледаме пак 3. Червените потънаха някъде и от тях ни вест, ни кост. И къде са водните битки, които са в пъти по-интересни от тези с варелите???

Източник:Petel.bg