май 29, 2023

От зор за сватба! Андреа пак навлече булчинска рокля (Певицата се кърши в бяло насред пясък и сняг – Видео)

Андреа явно взема сватбите присърце

https://kliuki.net/bg-kliuki/ot-zor-za-svatba-andrea-pak-navleche-bulchinska-roklya-pevicata-se-karshi-v-byalo-nasred-pyasak-i-snyag-video/201372 Kliuki.net
От зор за сватба! Андреа пак навлече булчинска рокля (Певицата се кърши в бяло насред пясък и сняг – Видео)

От време на време певицата се присеща за брак и успява да се покаже в булчинска рокля. Така и едно от последните ѝ видеа по темата отново я праща на небосклона на отчаяните моми. Връзката ѝ с Кубрат Пулев така и не стигна до заветната сватба, да не говорим за евентуални наследници. Вероятно Андреа си остава традиционалистка и ако не може да върже някого, поне умее да се носи в булчински рокли. Безспорно тоалетът ѝ стои прекрасно и я представя в доста различна светлина – с елегантност и стил. Е, гърдите ѝ отново са на показ и макар леко да развалят впечатлението, все пак не може да ѝ се отрече стайлинг попадението. За капак снегът в пустинята още повече придава акцент на бялото, а на певицата откровено ѝ харесва да се кипри пред камерата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

За жалост, поредната булчинска рокля в профила ѝ може би е сигнал за едно – Андреа наистина мечтае за сватба в подобна рокля, при това с всичките необходими допълнения. Отношенията ѝ с Кубрат Пулев наистина придобиха немислими висоти – двамата не спряха да се бомбардират с обвинения, колкото и да твърдят, че уж вече са в приятелски отношения. Боксьорът се радва на две деца, а певицата бори самотата с непрестанни включвания в социалните мрежи.