май 03, 2024

Отбор астроложки изстрелват Светлана Гущерова в чужбина за рождения ѝ ден (Моделката се изтрепва да угажда на... Космоса)

Всеизвестно е, че Светлана Гущерова живее според звездите

https://kliuki.net/bg-kliuki/otbor-astrolozhki-izstrelvat-svetlana-gushterova-v-chuzhbina-za-rozhdeniya-den-modelkata-se-iztrepva-da-ugazhda-na-kosmosa/197853 Kliuki.net
Отбор астроложки изстрелват Светлана Гущерова в чужбина за рождения ѝ ден (Моделката се изтрепва да угажда на... Космоса)

За комфорта на звездното ѝ семейство се грижел цял отбор астроложки. Въпросните дами, цели четири на брой, явно са на едно мнение по най-важния въпрос – къде моделката да прекара рождения си ден. По заръка на астроврачките и тази година празненството ще бъде извън България. Блондинката явно няма нищо против да пилее пари за всякакви пътешествия, само и само да угоди на звездите. Разположението на планетите в личния ѝ хороскоп сигурно е такова, че трябва да смени и местоположението си в момента, когато чукне поредната година.

Така Светлана Гущерова поне ще е спокойна за бъдещето. Посрещането на празника на конкретно място обещава ползотворна година. А и щом астроотборът е на едно мнение по темата, на милионершата не ѝ остава нищо друго, освен да го послуша. Къде ще я отведе астрологията, засега не става ясно. Най-вероятно в бъдеще ще имаме честта да видим кадри от предстоящото пътешествие. Моделката обикновено е пестелива откъм подробности за личния си живот и по-голямата част от пътуванията си, но като нищо може да се поотпусне. Колкото и да е сложно да живееш според наредбите на Космоса, тя поне е в състояние да си го позволи финансово.

Източник: lupa.bg