октомври 01, 2023

Откриха сезона! Антония Петрова духна в Гърция, Джулиана Гани отвя Кипър (Снимки)

Не една и две русокоски откриха лято 2023

https://kliuki.net/bg-kliuki/otkriha-sezona-antoniya-petrova-duhna-v-garciya-dzhuliana-gani-otvya-kipar-snimki/204005 Kliuki.net
Откриха сезона! Антония Петрова духна в Гърция, Джулиана Гани отвя Кипър (Снимки)

Напук на слуховете за развод Антония Петрова демонстрира ударно семейно щастие, като се пусна от поредната си ваканция. Миската е в комплект с цялото семейство, а мястото на действието е остров Самотраки в Гърция.

Насред слънце, море и къси ръкави децата тренират уменията си в плаването, а капитаните на кораба за пореден път искат ни покажат колко са щастливи.

Последните новини около тях директно ги пратиха при бракоразводен адвокат, но типично в свой стил г-жа Батинкова не запази дълго мълчание по темата и се включи, за да разсее съмненията. Почивката в Гърция пък е добре показана в снимки.

 

Колежката на Антония в уж щастливите връзки – Джулиана Гани, успя да се разходи в Кипър. Моделката почти живее в мрежата, така че не е случайно, че постоянно бомбардира аудиторията си с кадри от къде ли е.

На практика личният ѝ живот е тотално на показ, а Кипър е само поредната дестинация, откъдето се фука. Компания ѝ прави благоверният ѝ Теодор, с когото наскоро се сдобиха и с дете. Забележителностите на мястото намират изява в клипчетата на блондинката, които тя усърдно публикува в Инстаграм.

 

И докато Петрова и Гани почиват в съседство, други родни блондинки предпочетоха по-далечни дестинации. Лято 2023 може да се счита за открито.