September 30, 2024

Отново мощна офанзива! И Тита намаза от скандала с Новак Джокович, весели народа с “Луда по тебе” (Видео)

Диджей Мартен, иска-не иска, метна мощно рамо на Камелия

https://kliuki.net/bg-kliuki/otnovo-moshtna-ofanziva-i-tita-namaza-ot-skandala-s-novak-dzhokovich-veseli-naroda-s-luda-po-tebe-video/231172 Kliuki.net
Отново мощна офанзива! И Тита намаза от скандала с Новак Джокович, весели народа с “Луда по тебе” (Видео)

Отказът му да пусне парчето ѝ “Луда по тебе”, буквално я изстреля на върха и възроди песента. Дори изпълнители, които поначало гледат да се разграничават от лекия жанр, използват възможността ударно да я припяват по участията си. Тита също не направи изключение. Макар в последните години да взе остър завой към попфолка и впоследствие уж да се отказа, явно песента на раздора ѝ е слабост. И преди певицата бе засичана да я пее по участия, а след цирка, който спретнаха замесените след мача, картбланшът ѝ и за в момента е налице. Големият печеливш в случая май ще излезе Камелия, която според слуховете е все по-търсена по кръчмите.

Главният виновник за скандала всъщност дойде в България с най-добри намерения. Демонстративният мач между Новак Джокович и Григор Димитров бе организиран, за да се помогне на деца в нужда. На практика след срещата обаче никой не спомена и дума за децата. За сметка на това в центъра на събитията се оказа “Луда по тебе”, която диджей Мартен категорично отказа да пусне в залата. Последваха доста обяснения от негова страна, а къде е истината, всеки може да прецени за себе си.

Източник: Фейсбук/Меринджей