април 27, 2024

Пак ни изпързаляха от „Ергенът”: Маги и Алек го раздават влюбени (Играят театър в мрежата – Снимки)

От шоуто търсят балъци, които да им се вържат, видя клюки.нет

https://kliuki.net/bg-kliuki/pak-ni-izparzalyaha-ot-ergenat-magi-i-alek-go-razdavat-vlyubeni-igrayat-teatar-v-mrezhata-snimki/220083 Kliuki.net
Пак ни изпързаляха от „Ергенът”: Маги и Алек го раздават влюбени (Играят театър в мрежата – Снимки)

За малко да им хванем вяра на тези  от екипа на „Ергенът”! Алек и сочената за победителка Маги Томова се опитаха да изпързалят феновете си. Двойката пусна снимки  уж от общата си  зимна почивка, имитирайки, че са влюбена двойка.

На фотото се вижда как Алек вдига чаша с бяло вино направо на заснежената писта. Почти  същия кадър е публикувала и Маги. Като някои фенове забелязват, че  даже чашата е като от същия сервиз. По-наивните почитатели веднага налапаха въдицата и засякоха уж случайното съвпадение на фотосите.

Само, че по-подозрителните веднага разкриха измамата и са категорични, че това  е пореден кьорфишек по поръчка на продукцията.  Така се надяват от екипа на „Ергенът” да поддържат интереса на зрителите към шоуто жив и помолили  двамата главни герои да пуснат снимките в Инстаграм.

Само, че едва ли ще пратят феновете на шоуто втори път за зелен хайвер, след като по-паметливите си спомнят че по време на „Ергенът” 1 имаше подобен случай когато и тогава се разбра коя е победителката –рускинята Виктория два месеца преди финала. За да замажат гафа от шоуто  пуснаха общо фото на Виктор и Алекс как си пийват кафенце заедно.

Явно  сценаристите на шоуто са взели публиката за големи балъци и искат с такива некадърно скалъпени спойлери да ги заблудят.

А истината е, че Алек в момента не е нито с Маги, нито пък с Надя Вишева, разкриват запознати  от близкия кръг на шоуто.

Източник: Crimesbg.com