September 16, 2024

Палавница! Ивка Бейбе проговори за любовния си живот (Пикантни разкрития + Видео)

Варненката не пести думи и по съвсем интимни теми

https://kliuki.net/bg-kliuki/palavnica-ivka-beybe-progovori-za-lyubovniya-si-zhivot-pikantni-razkritiya-video/229704 Kliuki.net
Палавница! Ивка Бейбе проговори за любовния си живот (Пикантни разкрития + Видео)

Ивка Бейбе не само задава провокативни въпроси, но не изпитва и притеснения да отговаря на тях. С куп интимни признания изригна инфлуенсърката, като не спести мнението си както за връзките с мъже и жени, така и за секс играчките, които трябва да има всяка жена.

Последната ѝ връзка например приключила, защото изкарвала повече пари от гаджето си. Според нея никога не е изпитвала необходимост някой да ѝ плаща сметките, но природата на нещата е мъжът да е по-силен, да е закрилник. Последната ѝ среща също не преминала според очакванията – с един млад спортист се паркирали в парка и просто люпили семки, след което той я “гоустнал”. Признава, че макар да няма сериозна връзка в момента, обича мъжете – от комуникацията с тях до флирта и горещите изпълнения в леглото.

Любовният живот на Ивка Бейбе включва и жени. 201 рози получава тя от жена, която явно открито се стреми да я омагьоса. Не крие, че е имала отношения и с дами, и често се пита дали пък не е бисексуална. За капак нощното ѝ шкафче е изумително откъм предмети – икона се кипри до вибратор. Според инфлуенсърката е нужно всяка жена, която уважава себе си достатъчно, да има такава секс играчка.

Източник: ladyzone.bg