май 04, 2024

Пам Велидис и Боряна го играят приятелки и след “Ергенът” (Двечките даже се смеели в синхрон)

Между Пам Велидис и Боряна Лекова приятелството май цъфти с пълна сила

https://kliuki.net/bg-kliuki/pam-velidis-i-boryana-go-igrayat-priyatelki-i-sled-ergenat-dvechkite-dazhe-se-smeeli-v-sinhron/203028 Kliuki.net
Пам Велидис и Боряна го играят приятелки и след “Ергенът” (Двечките даже се смеели в синхрон)

Или поне двете дами желаят да изглежда така. Повод за подсмихвания стана участието им в предването COOLT, а Натали Трифонова им метна по едно рамо в опитите да се изкарат първи дружки. Самата Пам Велидис бе така добра да обяви включването им в ефира и по думите ѝ с Боряна са толкова близки, че дори се смеели в синхрон.

Така предаването, което ги прикотка около уж най-желания ерген в България, май даде началото и на женско приятелство. Участничките в “Ергенът” изглеждат доста различни една от друга и не е съвсем ясно какво ги е сближило толкова. В шоусредите обикновено не виреят приятелства, така че е странно как са успели да се сдушат и в живота.

Изпълненията и на двете в продукцията събудиха доста коментари в публичното пространство. Пам Велидис съумя да грабне доста фенове в началото на сезона, но впоследствие повечето започнаха да се дразнят от прекомерното ѝ самочувствие. Боряна пък “блесна” с неочаквани тайни от личния си живот, които ѝ пречели да се отпусне и да се довери на Евгени. А дали неочакваният приятелски тандем между двете е добро попадение, тепърва ще се разкрие.