април 27, 2024

Пам Велидис ползвала “Ергенът” като терапия (Дебеланката го играе гуру в психологията – Подробности)

Пам Велидис обира всички позитиви от участието си в предаването “Ергенът”

https://kliuki.net/bg-kliuki/pam-velidis-polzvala-ergenat-kato-terapiya-debelankata-go-igrae-guru-v-psihologiyata-podrobnosti/200760 Kliuki.net
Пам Велидис ползвала “Ергенът” като терапия (Дебеланката го играе гуру в психологията – Подробности)

И макар да бе най-неатрактивната откъм визия участничка, явно е решила да се възползва максимално от славата. За себе си тя споделя, че се е включила в предаването, за да се справи с някои страхове. Същевременно искала да бъде човек, който няма да изпитва съжаление, че не е направил нещо именно заради страха си. Преди да се запише в риалитито, била в “емоционална летаргия” и преживяването било начин да се измъкне от нея. Така Пам Велидис разкри мотивите си за участие и в крайна сметка стана ясно, че доста се е поувлякла по психологията.

Начините да преодолееш себе си и задръжките си, напоследък станаха доста атрактивни сред позитивните психолози. И макар реалността да е доста далеч от подобни натруфени послания, явно plus size участничката е успяла да преодолее кризата си. Предвид включванията ѝ в социалните мрежи Пам Велидис май наистина се увлича от подобни разсъждения. Тя умело използва нестандартната си визия, за да учи хората как да живеят и да се чувстват добре в кожата си. До момента голяма част от публикациите ѝ включват позививни послания и стремеж да се убеди, че се чувства прекрасно. И ако “Ергенът” наистина е бил терапия, да се надяваме, че си е свършил работата!

Източник: vbox7.com