май 04, 2024

Пам Велидис се измъкна от Ергенът тихомълком (По собствено желание ли напусна или по сценарий)

Дебеланката се измъкна елегантно от шоуто, но зрителите се чудят по решение на сценаристите ли напусна или наистина има своя причина

https://kliuki.net/bg-kliuki/pam-velidis-se-izmakna-ot-ergenat-tihomalkom-po-sobstveno-zhelanie-li-napusna-ili-po-scenariy/202379 Kliuki.net
Пам Велидис се измъкна от Ергенът тихомълком  (По собствено желание ли напусна или по сценарий)

Снощи водещият на Ергенът хвърли бомбата, че  Пам Велидис си е тръгнала от шоуто като е изтъкнала лични причини. Момичетата бяха изненадани, че  дебеланката няма вече да е сред тях. Най-огорчени се почувстваха ония, които й бяха по-близки като Елена и компания.

После Наум Шопов успокои всички, че всъщност Пам е добре и чрез него изпраща поздрави на всички, а на Евгени прегръдка. Но не издаде нищо повече.

Пам Велидис се измъкна от Ергенът тихомълком  (По собствено желание ли напусна или по сценарий)

Във фейсбук зрителите веднага реагираха на новината и както се очакваше се разделиха на 2 лагера. Едните защитават пухкавата участничка, а други са на мнение, че напускането й се е случило по сценарий.

Една зрителка пише: „Жалко за Пам. Беше интересна и харизматична жена, щеше да е добре да продължи напред, пожелавам й да си намери правилния мъж и да е много щастлива и обичана с него.”

Не на това мнение обаче са хората от другия лагер и коментират: „Много елегантен начин да я изкарат от предаването без да изглежда дискриминирана!”, „И аз мисля, че такава е била предварителната уговорка и всичко е по сценарий.”, „Удобен начин да я махнат, без да й се наложи да чака роза, която няма да получи! Но пък ще се запомни като позитивна героиня. Каквото кажат сценаристите, това се случва!”, са малка част от коментарите в социалната мрежа.