май 04, 2024

Панаир ала Софи Маринова! Булката на Лоренцо го заряза (Певицата в ужас от провалената сватба)

Ромската перла май не случи на снаха

https://kliuki.net/bg-kliuki/panair-ala-sofi-marinova-bulkata-na-lorenco-go-zaryaza-pevicata-v-uzhas-ot-provalenata-svatba/207596 Kliuki.net
Панаир ала Софи Маринова! Булката на Лоренцо го заряза (Певицата в ужас от провалената сватба)

След като обяви годежа на сина си, певицата не спираше да се показва с бъдещата булка. Последната информация в публичното пространство обаче включва лоши новини за семейството и кандидат-жениха. Девойката осъзнала, че не може да живее с Лоренцо, и го зарязала. Сред мотивите ѝ било, че нямало да издържи да бъде с него единствено заради богатството му и положението на майка му в обществото. Софи Маринова побързала да се ожалва, че кандидат-снахата гледала само финансовия си интерес и именно това провалило сватбата. Цялата рода била на същото мнение, оставал само въпросът с уведомяването на поканените на тържеството.

Венчавката е обявена за 25 ноември, но на устатата певица май ще ѝ се наложи да информира доста хора за промяната в плановете на семейството. След като булката си събрала багажа, Лоренцо не бил на себе си. Той се чувствал пораснал и вече готов за семейство, а на всичкото отгоре бил и доста хлътнал. Избраницата му обаче далеч не се усещала толкова влюбена и разчитала най-вече на богатството му, за да си осигури щастлив живот. Така двамата млади изглежда ще пропуснат отиването до олтара, а дали не предстои още някоя изненада, тепърва ще видим.

Източник: lupa.bg