май 21, 2024

Панайот Панайотов гушна победата в “Като две капки вода” (Големият победител за зрителите е Владо Зомбори)

Големият финал на шоуто вече очаква своите състезатели

https://kliuki.net/bg-kliuki/panayot-panayotov-gushna-pobedata-v-kato-dve-kapki-voda-golemiyat-pobeditel-za-zritelite-e-vlado-zombori/222505 Kliuki.net
Панайот Панайотов гушна победата в “Като две капки вода” (Големият победител за зрителите е Владо Зомбори)

Поредният епизод на “Като две капки вода” завърши с победа на Панайот Панайотов. Той трябваше да се справи с мегахита Satisfaction, който е една от емблемите в дискографията на великите “Ролинг Стоунс”. Изпълнителят успя да влезе добре в задачата и практически получи не само първото място снощи, но и вече гледа към финала. Наред с него всички осем участници ще се борят за голямата победа, която се очаква на 13 май в зала “Арена София”. За целта Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Елена Атанасова и Иво Аръков продължават с по две точки на човек, а точките на Панайот Панайотов, Мария и Джулиана Гани за финала бяха сведени от нула.

Независимо от победата на Панайот Панайотов, чиито усилия безспорно се оценяват от публиката, колегата му по състезание – Владимир Зомбори, е големият победител в тазгодишния сезон на “Капките”. С тази нагласа всъщност са по-голямата част от феновете на формата, които не пропускат да сипят хвалебствия за представянето му. Някои дори си пожелаха и на финала Зомбори да влезе в ролята на Джордж Майкъл, тъй като дори гласът му идеално му пасва. Повечето хора смятат, че не само певческите способности са важни, напротив – добрата имитация е съвкупност от много неща.

Източник: plovdiv24.bg