април 27, 2024

Панайот Панайотов проговори за миналото: От алкохолизма ме спаси жена ми! (Подробности)

И певецът е имал своите тежки моменти през годините

https://kliuki.net/bg-kliuki/panayot-panayotov-progovori-za-minaloto-ot-alkoholizma-me-spasi-zhena-mi-podrobnosti/220528 Kliuki.net
Панайот Панайотов проговори за миналото: От алкохолизма ме спаси жена ми! (Подробности)

Панайот Панайотов насочи прожекторите към себе си с участието си в “Като две капки вода”. Пословичните му имитации дни наред смесваха подигравателния тон и одобрението предвид и възрастта му. Оказва се, че днес той е това, което е, благодарение на жена си. Именно любимата му Емилия успяла да го спаси от лапите на алкохолната зависимост. Години наред той прекалявал с пиенето и това го правело доста сприхав и неадекватен. Борбата със зависимостта започнала, когато срещнал жена си. С нейна помощ той открил и Бог, което практически го спасило от поредната чашка за отпускане.

Днес изпълнителят дели времето по следния начин – преди и след Емилия. Признава, че дължи своите 73 години на нейната упоритост и грижа за здравето му. Двамата се срещат на 19 януари 1983 г. и от там насетне не са се разделяли. Въпреки че Панайот Панайотов не може да се отърве от женско внимание, като се има предвид, че в този период е на върха на славата си, сърцето му вече ѝ принадлежи. Днес той не пропуска да нахвали жена си и споделя, че без капка съмнение даже би умрял за нея. Справянето му с алкохолната зависимост всъщност е само една от трудностите, които е преодолял с нейна помощ.

Източник: lupa.bg