април 28, 2024

Паола на Преслава и Павел стана на 5 (Тортата на малката кукла Барби по-голяма от нея – Снимки)

Фолк звездата спретна луксозен рожден ден на порасналото си момиченце

https://kliuki.net/bg-kliuki/paola-na-preslava-i-pavel-stana-na-5-tortata-na-malkata-kukla-barbi-po-golyama-ot-neya-snimki/208925 Kliuki.net
Паола на Преслава и Павел стана на 5 (Тортата на малката кукла Барби по-голяма от нея – Снимки)

Рождения ден на щерката на Преслава бе ознаменуван под знака на приказната русалка Ариел. Явно тя е любимата анимационна героиня на Паола. Звездната наследничка на певицата и Павел бе издокарана от глава до пети в розово  за празника си и приличаше досущ на малка кукла Барби.

Паола на Преслава и Павел стана на 5 (Тортата на малката кукла Барби по-голяма от нея – Снимки)

Паола на Преслава и Павел стана на 5 (Тортата на малката кукла Барби по-голяма от нея – Снимки) - Снимка 2

А тортата бе направо огромна и обсипана с морски раковини и камъчета, които бяха скрили свещичките. Които малката принцеса трябваше да духне. Майка й доста се потруди преди да ги открие. А това се видя на публикувано стори в профила на певицата в Инстаграм. А най-отгоре се мъдреше Ариел.

Паола на Преслава и Павел стана на 5 (Тортата на малката кукла Барби по-голяма от нея – Снимки) - Снимка 3

Паола посрещна своите гости в луксозно столично заведение, на което присъстваха много деца, придружени от  родителите си.

Паола на Преслава и Павел стана на 5 (Тортата на малката кукла Барби по-голяма от нея – Снимки) - Снимка 4

Преслава поздрави единственото си дете с рождения ден като написа на страницата си, че дъщеря й е гордостта на семейството и най-ярката звезда, която осмисля живота им. Чалга звездата не пропусна да благодари на Паола, че ги прави изключително щастливи и да й признае колко много я обичат с татко.

Естествено на рождения ден присъства и Павел. Който бдеше над дъщеря си. И този път Лазаров се появи по къси гащи, въпреки, че най-любимите му две жени бяха издокарани подходящо за луксозното тържество.

Източник:Хотнюз