април 20, 2024

Парад на топ возила: Ето с какви подаръци се уреждат фолк дивите

https://kliuki.net/bg-kliuki/parad-na-top-vozila-eto-s-kakvi-podaraci-se-urezhdat-folk-divite/152473 Kliuki.net
Парад на топ возила: Ето с какви подаръци се уреждат фолк дивите
Фолк дивите имат невероятни умения и заслуги, такива че винаги получават топ возила като подаръци Да си фолк звезда в България отдавна е повод за завист! После не се чудете, че младото поколение им се диви и възхищава – все пак изпълнителките живеят един доста висок стандарт, заработвайки от участия и… още нещо. Няма никакви тайни тук, става дума за огромната и дълбока любов на техните партньори, които даряват възможно най-скъпите подаръци на своите жени. Изглежда уменията и заслугите на чалга персоните се оценяват достойно, те са се настанили трайно не само в сърцата на феновете, но и на своите половинки. Независимо, че те често се менят. Важното е, че всеки един нов на хоризонта, иска да изненада своята дама, и да й стопли душата с класен и марков автомобил.
  1. Галена
Наскоро жената на вафления бос Галин имаше честта да изпробва възможностите на поръчков „Мерцедес“, струващ почти 200 бона в лева. Поводът беше раждането на второто им дете. Галена вече е сменила три джипа поне, тя е свикнала на щедростта на Галин. Кой като нея!
  1. Преслава
Вечната конкуренция на Галка, не пада по-долу. Тя официално мъж си няма, но гаджета все се намират, които да спонсорират и без това богатите й банкови сметки. Ако питате Преслава, тя няма да го признае, по-добре не се хабете. Сигурно скромно ще каже, че сама си е купила белия „Мерцедес“. Е, в крайна сметка няма лошо, човек може и сам да си прави подаръци.
  1. Мария
„Рейндж роувър“-ът на Мара Отварачката е от Хриси, разбира се, както доскоро галено наричаше своя съпруг Християн Гущеров. Сагата приключи, но подаръците са за това, да си спомняме дълго за бившия.
  1. Емилия
Коко Динев също се е погрижил Еми да не страда след раздялата. Преди време той я сюрпризира с мощно „Ауди“, за което блондинката определено не се е бръкнала в личния си джоб.
  1. Андреа
Топ звездата на „Пайнер“ се сдоби с придобивката след прочутия двубой на Пулев с Кличко. Дали са се хванали на бас и той го е загубил, дали друга е била причината, факт е, че от този момент нататък Андреа се движи из столичните улици с „Порше Кайен“.