September 08, 2024

Pavell влезе в „Игри на волята”(Музикантът отпадна още в началото - Първи снимки от шоуто)

Музикантът участва в „Игри на волята”, даде заявка да победи, но си тръгна още в началото

https://kliuki.net/bg-kliuki/pavell-vleze-v-igri-na-volyatamuzikantat-otpadna-oshte-v-nachaloto-parvi-snimki-ot-shouto/226532 Kliuki.net
Pavell влезе в „Игри на волята”(Музикантът отпадна още в началото - Първи снимки от шоуто)

Снимките на обичаното риалите текат с пълна сила. Най-големите фенове вече успяха да разгадаят някои от участниците. Оказа се, че един от тях в певецът Павел от разпадналия се преди 2 години дует Павел и Венци Венц.

Павел Николов даде голяма предварителна заявка, че ще стигне далеч в екстремното шоу, но уви, оказа се, че се е надценил.

Свидетели разказват, че Павел попаднал в племето „Дръзки” бил победен и отпаднал. Въпреки яката си форма и морските си корени.

Според теч на информация от кухнята на „Игрите” бургазлията бил отстранен от Арената от много по-ловък и хитър участник от него. Певецът тежко приел загубата и отстраняването си тъй като си бил повярвал, че е непобедим и даже ще грабне Голямата награда от 100 бона.

Да си припомним, че дуото Pavell и Венци Венц преживяха криза и се разпаднаха след жесток скандал. Поп изпълнителите продължиха изявите си самостоятелно, но нямаха същия успех като от времето когато бяха дуо.

В момента никой от тях не успя да се наложи на пазара на музика. Венци започна да се занимава с  енергийни напитки, като двамата с Христо Ваташки имат собствена марка. Но за съжаление тя не е много популярна.

Каръкът продължава да преследва и Павел. Който не успя да създаде хит и от музика не може да се издържа. Безпаричието го принуди да се впусне в „Игрите”, но и там греда. Отпадна в началния етап на шоуто.

Източник; lifeonline.bg