September 19, 2024

Пази боже! Барбито Андреа с поредна доза филър в устните (Бургазлийката втрещява с визия и признания – Снимки)

Рекордно количество филъри вече побират устните на блондинката

https://kliuki.net/bg-kliuki/pazi-bozhe-barbito-andrea-s-poredna-doza-filar-v-ustnite-burgazliykata-vtreshtyava-s-viziya-i-priznaniya-snimki/230447 Kliuki.net
Пази боже! Барбито Андреа с поредна доза филър в устните (Бургазлийката втрещява с визия и признания – Снимки)

Поредната доза “набухватели” бе повод Барбито Андреа да покаже новата си визия. И макар последователите ѝ да са свикнали да я виждат с огромни устни, новата доза успя да ги ошашави.

В интерес на истината част от коментарите под кадрите са положителни. Въпреки че не е ясно какъв тип хора изобщо харесват подобни изпълнения от страна на специалистите, явно все пак съществува и одобрение. Разбира се, мнозинството у нас не приема желанието на бургазлийското Барби Андреа да бъде жената с най-големи устни в света.

Мистерия остава въпросът как използва устните си за хранене, миене на зъбите, та дори и за говорене. Още повече впечатлява фактът, че блондинката почти няма вежди. Липсата им, в комбинация с пределно бухналите устни, всъщност ѝ докарва по-скоро втрещяваща визия, отколкото да я нареди сред първите красавици, кралици на естетичните корекции.

На всичкото отгоре Барбито Андреа не се стеснява да говори и за източниците си на доходи. Преди време тя споделя, че е успявала да си докара и 10 000 лева с голи снимки, порноклипове и пр. сексуални изпълнения в сайт за възрастни. Доколко е разумно прилично изглеждащо поначало момиче да се промени визуално така и да заработва по подобен начин, преценете сами.

Източник: show.blitz.bg