септември 29, 2023

Петър от “Фермата” пуска ръце на Моника, тя се размечта за сватба (Палаво фото)

Предаването май вече има потенциална двойка

https://kliuki.net/bg-kliuki/petar-ot-fermata-puska-race-na-monika-tya-se-razmechta-za-svatba-palavo-foto/208879 Kliuki.net
Петър от “Фермата” пуска ръце на Моника, тя се размечта за сватба (Палаво фото)

Петър и Моника привлякоха вниманието на зрителите с открития си флирт. За капак актьорът премина границите и усърдно запуска ръце на новата си изгора. Двамата се излежаваха край басейна и сякаш напук на всички камери той прокара ръка по бедрото ѝ. Брюнетката явно нямаше нищо против, тъй като му отвърна с погалване в свивката на ръката. И макар между тях да стоят 15-ина години разлика, явно привличането е достатъчно силно, за да хвърлят всички задръжки.

По думите на Петър Моника е “детенце мило, сладко”, както и да звучи това в нечии уши, а да галиш бедрото ѝ, е с оценка 11 от възможни 10. Софтуерната инженерка, от своя страна, май е по-драматична и колеблива. Притесненията ѝ може би се крият най-вече в реакциите на семейството ѝ и на зрителите, неза висимо че предполагаме, че самата тя носи глава на раменете си.

Така Моника почти изигра Хамлетовия въпрос “Да бъдеш или да не бъдеш?”, притеснявайки се да не направи грешен избор. Неочакван обаче бе коментарът, че вече е готова за семейство и деца и не му е времето да прави осъзната грешка. Учудващо се оказа как от лек флирт брюнетката директно скочи в мислене за брак и наследници.

Източник: lupa.bg