September 08, 2024

Петър от “Фермата” пуска ръце на Моника, тя се размечта за сватба (Палаво фото)

Предаването май вече има потенциална двойка

https://kliuki.net/bg-kliuki/petar-ot-fermata-puska-race-na-monika-tya-se-razmechta-za-svatba-palavo-foto/208879 Kliuki.net
Петър от “Фермата” пуска ръце на Моника, тя се размечта за сватба (Палаво фото)

Петър и Моника привлякоха вниманието на зрителите с открития си флирт. За капак актьорът премина границите и усърдно запуска ръце на новата си изгора. Двамата се излежаваха край басейна и сякаш напук на всички камери той прокара ръка по бедрото ѝ. Брюнетката явно нямаше нищо против, тъй като му отвърна с погалване в свивката на ръката. И макар между тях да стоят 15-ина години разлика, явно привличането е достатъчно силно, за да хвърлят всички задръжки.

Петър от “Фермата” пуска ръце на Моника, тя се размечта за сватба (Палаво фото)

По думите на Петър Моника е “детенце мило, сладко”, както и да звучи това в нечии уши, а да галиш бедрото ѝ, е с оценка 11 от възможни 10. Софтуерната инженерка, от своя страна, май е по-драматична и колеблива. Притесненията ѝ може би се крият най-вече в реакциите на семейството ѝ и на зрителите, неза висимо че предполагаме, че самата тя носи глава на раменете си.

Петър от “Фермата” пуска ръце на Моника, тя се размечта за сватба (Палаво фото) - Снимка 2

Така Моника почти изигра Хамлетовия въпрос “Да бъдеш или да не бъдеш?”, притеснявайки се да не направи грешен избор. Неочакван обаче бе коментарът, че вече е готова за семейство и деца и не му е времето да прави осъзната грешка. Учудващо се оказа как от лек флирт брюнетката директно скочи в мислене за брак и наследници.

Източник: lupa.bg