май 19, 2024

Петя Дикова изплака: Мъжът ми е…

39-годишната репортерка гледа две деца

https://kliuki.net/liubopitno/petya-dikova-izplaka-mazhat-mi-e/210360 Kliuki.net
Петя Дикова изплака: Мъжът ми е…

Петя Дикова сподели пред свои близки, че би напуснала на мига bTV, ако не и трябваха пари. Унижението на което бе подложена бе огромно. Оказва се, че понеже мъжът й Илиян Любомиров не може да си позволи да издържа семейство и не е от най-заможните господа, Петя е принудена да работи като репортер. Tя преглъща егото си, колкото и унизителна да е ситуацията.

Шамарът, който щерката на Аня Пенчева получи след гостуването на Вики от „Мастило“ и децата й, ще го помни цял живот. Припомняме, че тя беше понижена от водеща в репортер след скандалното интервю.

Вместо да стане и да си тръгне, Петя понася стоически ситуацията и продължава да работи в телевизията, която счита за свой втори дом.

Петя Дикова изплака: Мъжът ми е…

Как се стигна до тук? През месец юни Вики от „Мастило“ бе поканена да гостува при Петя с двете си отрочета. Те се държаха крайно нагло и невъзпитано. Вдигнаха студиото с краката нагоре. Демонстрираха брутална простащина, говорейки вулгаризми и мръсни думи в ефир. Oт  медията обвиниха Дикова, че не е успяла да овладее хауса в студиото.

На всичкото отгоре Вики не се скара на децата си, напротив, даже подкрепя тяхното поведение.

Източник: kliuki.bg