май 02, 2024

Пиленцата от Монако гъзареят на Френската Ривиера (Семейството налази бизнеса с поздрави – Видео)

Нина и Борислав Димитрови не си губят времето и възможностите

https://kliuki.net/bg-kliuki/pilencata-ot-monako-gazareyat-na-frenskata-riviera-semeystvoto-nalazi-biznesa-s-pozdravi-video/218119 Kliuki.net
Пиленцата от Монако гъзареят на Френската Ривиера (Семейството налази бизнеса с поздрави – Видео)

Поредната им дестинация явно е Френската Ривиера. Именно от територията на лукса и гъзарията според тях се пуснаха те в кратко видео в Инстаграм. Разхождайки се по баровския булевард, двамата не пропуснаха да предложат и услугите си на феновете. Всички могат да изпращат поръчките си за “луксозни поздрави” към предприемчивата двойка, без значение дали се отнасят за Свети Валентин, за рожден ден или имен ден и пр.

Така Пиленцата от Монако, както мнозинството ги познава, отново привлякоха очите към себе си. Макар и да липсва информация за евентуалната цена на подобна услуга, вероятно тя все пак не е безплатна. Семейството се слави като обичащо лукса и предизвикателствата, а пътуванията им често се представят в социалните мрежи.

Борислав се изявява като шофьор на лимузина, с която осигурява транспорт на уж важни личности до летището и обратно. Мантрата на влюбените е да се обграждат все с доказали се в бизнеса и славата хора, за да може да се покатерят нагоре. Всеизвестно е, че с какъвто се движиш, такъв ставаш. Луксът и богатството явно привличат семейството, а доколко наистина могат да си позволят баровски воаяжи, е друга тема.

Източник: ladyzone.bg