юни 30, 2024

Пиленцата от Монако с нова офанзива: Боби Манекена се изфука с Ева Лонгория (Видео + Снимки)

Двамата герои не спират да си играят с вниманието на любопитните

https://kliuki.net/bg-kliuki/pilencata-ot-monako-s-nova-ofanziva-bobi-manekena-se-izfuka-s-eva-longoriya-video-snimki/225735 Kliuki.net
Пиленцата от Монако с нова офанзива: Боби Манекена се изфука с Ева Лонгория (Видео + Снимки)

Пиленцата от Монако нашумяха с мераците си за луксозен начин на живот. Необременени от професии и работа, Нина и Боби Манекена не спират да качват снимки в социалните мрежи, демонстрирайки какъв живот си живеят.

Последното включване на по-силната половинка в двойката замеси и името на Ева Лонгория. Звездата от “Отчаяни съпруги” е любимка не само на жените по нашите ширини, но и на мъжката аудитория. В кратко клипче, което сподели Боби, се вижда именно актрисата в цялата ѝ царственост. По думите на Пиленцето от Монако “топгъзарят е винаги на правилното място и на топа”.

За капак в Инстаграм се мъдри още един кадър на брюнетката, от който тя се усмихва лъчезарно. И макар нашият юнак да не се вижда, явно много иска да подчертае, че все пак е там. Е, “Евчето Лонгорийка” може и да не знае кой е той, но важното е, че у нас всички научиха.

Нежната половинка от двойката не се вижда наоколо, но предвид това, че обичайно са в комплект, като нищо и тя се подвизава наблизо. Пиленцата от Монако нашумяха в Мрежата покрай желанието си да гравитират около богатите и известните.

Източник: woman.bg