февруари 22, 2024

Пиянска изцепка на Асен съсипа вечерята на Емо в „Черешката” (Виктория пък го обвини, че не спазва предварителната им договорка)

Видимо пияният Асен провали хубавата вечеря на Емо, а Виктория го досъсипа с ниска оценка

https://kliuki.net/bg-kliuki/piyanska-izcepka-na-asen-sasipa-vecheryata-na-emo-v-chereshkata-viktoriya-pak-go-obvini-che-ne-spazva-predvaritelnata-im-dogovorka/217768 Kliuki.net
Пиянска изцепка на Асен съсипа вечерята на Емо в „Черешката” (Виктория пък го обвини, че не спазва предварителната им договорка)

Снощи гости в кулинарното шоу посреща Емануел Июджи. Скромният Емо бе участник в отбора на звездите в „Хелс Китчън”. Зрителите го познават от там и бях убедени, че храната му ще е здравословна, но и много вкусна. И наистина Емо предложи на компанията елегантно предястие от тиква, а вкусните му 2 вида пици впечатлиха гостите на трапезата.

До тук всичко бе на ниво и даже на Манчев му хареса храната, въпреки, че предварително каза, че пицата не е подходяща за основно.

Скандалът в „Черешката на тортата” се разрази най-ненадейно когато стария ерген от Берковица Асен направи впечатление на останалите гости, че непрекъснато се черпи и вдига чашата. Човекът от Северозапада заговори за собствените си проблеми и каза, че когато  един мъж е готов да се обвърже и да има жена и деца го прави за цял живот и го е страх от един развод

 Тогава Роксана му скочи и му изкрещя в лицето, че ако негова жена го види как цяла вечер се налива ще го зареже веднага. Ромската перла го обвини, че е съсипал вечерята на Емо с грозното си държание на трапезата и го нарече комплексар.

Виктория Зайкова не пропусна да се намеси и заговори за някакви договорки, които са имали с останалите от компанията да си дават само десетки и заподозря Емо, че не ги е спазил. Затова го наказа с 5 точки. Когато усети, че той ще  получи пълния набор от точки, а това ще застраши победата на приятелката й Мариела.

Източник:Фейсбук