април 19, 2024

Пламен Богданов стана новия Коко Динев (ТОП 5 на певиците забъркани с него)

https://kliuki.net/bg-kliuki/plamen-bogdanov-stana-noviya-koko-dinev-top-5-na-pevicite-zabarkani-s-nego/147751 Kliuki.net
Пламен Богданов стана новия Коко Динев (ТОП 5 на певиците забъркани с него)

Пламен Богданов стана новия Коко Динев, ето с кои певици го замесихаПламен Богданов

се оказа същински нов Коко Динев. В последните дни името на мачото е замесвано с всяка втора фолк звезда. Коя е бившата изгора на футболиста не е ясно, но вече търсят връзки между него и фолк легендите Малина, Глория, че даже и Софи Маринова. Въпреки това в последно време не три, а цели пет са певиците, с чието име той бе спряган. Вижте кои са те.

Преслава

Богданов сам си вкара авгол като заяви, че любовта му принадлежи на певицата, която е в топа на България. И всички решиха, че става въпрос за Преслава. Да, ама не! Преси отрече категорично да има връзка футболиста и дори да го познава, а и самият той опроверга всички слухове по въпроса. [caption id="attachment_100442" align="aligncenter" width="350"]Пламен Богданов се превърна в новия Коко Динев Пламен Богданов се превърна в новия Коко Динев[/caption]

Джена

Изпълнителката успя да обърне на виц, цялата история с мнимата им любовна афера. „Докосни Джена— стани звезда“, майтапеше се тя на участие по повод на историята, че двамата имат връзка и интимни отношения.

Алисия

Името на Алисия съвсем не очаквано се оказа в списъка с потенциални гаджета на екс футболиста. А и комплимента, който той й направи също даде повод за съмнения, че двамата са имали кратка афера, докато беше разделена с Ники Михайлов. Нито един от тях обаче не е коментирал дали има нещо вярно в цялата история, че са били заедно.

Емануела

„Нито съм се запознавал с Емануела, нито съм свалял нея или нейна приятелка“, заяви Пламен Богданов пред „Шоу“, цитират от HotArena. Мачото допълни, че не е имал вземане–даване с певицата и няма и представа защо го забъркват и с нея.

plam Емилия

Мнозина се питат дали Богданов не е имал по-близки отношения с фолк звездата, особено след като тя е единствената, която наистина има някакво познанство с него. bogdanov Всъщност мачото се е снимал в клип на Емилия и то съвсем неотдавна, но покрай истерията по Джена и Преслава, малцина бяха онези, които заподозряха, че може да е имало нещо между тях.