май 03, 2024

Пластики смениха физиономията на Есил Дюран (На 54 певицата кърши снага и в басейна – Снимки)

Изпълнителката е гласувала сериозно доверие на специалистите

https://kliuki.net/bg-kliuki/plastiki-smeniha-fizionomiyata-na-esil-dyuran-na-54-pevicata-karshi-snaga-i-v-baseyna-snimki/215814 Kliuki.net
Пластики смениха физиономията на Есил Дюран (На 54 певицата кърши снага и в басейна – Снимки)

Днес тя коренно се различава от визията си преди години. От кадрите, които качва в Инстаграм, добре личи, че си е поиграла с корекциите по лицето си. Носът ѝ изглежда коренно различен и като имаме предвид, че дава индивидуалност на всеки от нас, направо ѝ сменя физиономията.

Доколко Есил Дюран се е доверила на специалист по ринопластика, не се знае със сигурност. Съществува възможност все пак да е попрекалила и с програмите за обработка на снимки. Нагласите в бранша обаче показват, че родните фолкаджийки предпочитат да решават проблемите си с визията при подходящите хора.

Доста от нейните колежки прибегнаха до услугите на хирургията, за да изгладят уж проблемните си носове. Филърите, ботоксът, скъпите процедури за поддръжка на кожата допълнително шлайфат визиите им и на практика повечето изгубиха индивидуалността си и заприличаха една на друга.

Есил Дюран пък също не се притеснява от напредването на възрастта и смело се показва дори и по бански. Именно от басейна са последните ѝ кадри, като певицата демонстрира завидно тяло за своите 54 години. Лицето ѝ обаче няма нищо общо с вида ѝ от зората на кариерата ѝ и мнозина дори не успяват да я разпознаят по снимки в Мрежата.

Източник: show.blitz.bg