май 01, 2024

Плеймейтката Катрин сама инсценирала кокаиновия скандал да си вдигне тарифата (Мис Силикон взела пример от Диона)

Никому неизвестната силиконка накара медиите да се интересуват от нея само за ден

https://kliuki.net/bg-kliuki/pleymeytkata-katrin-sama-inscenirala-kokainoviya-skandal-da-si-vdigne-tarifata-mis-silikon-vzela-primer-ot-diona/218069 Kliuki.net
Плеймейтката Катрин сама инсценирала кокаиновия скандал да си вдигне тарифата (Мис Силикон взела пример от Диона)

Силиконовата секс бомба Катрин Йорданова сама се поблазнила да стане известна и изфабрикувала кокаиновия скандал като сама се издала на полицията. Подобно на Диона, която вдигна рейтинга си до небесата след като я спипаха  да управлява кола дрогирана, така и Катрин пуснала клиповете в Инстаграма си, само и само да вдигне голям шум социалната мрежа.

Да припомним на ония, които са забравили, че 23-годишната плеймейтка бе задържана в „Студентски град” след  употреба на кокаин. След ареста на мацката всичките й видеа, на които  шофира с бясна  скорост изчезнаха от личния й профил, а брат й говори уклончиво в защити на сестра си. Като каза, че тя е спортистка и  никакъв случай не взема забранени вещества. А за  фалшивия стикер от народното събрание обясни, че всеки може да си купи такъв за 5 лв по интернет.

А близки до Йорданова са категорични, че даже да има забранени за употреба субстанции в кръвта не може да се докаже, че ги е употребила същия ден, а може да са остатъчни.Така, че като нищо и тоя път ще се отърве.

Но е безспорен факт, че Катрин Йорданова само за ден от никому неизвестна плеймейтка стана медийна звезда. И  тя като Диона разчита на правилото, че няма лоша реклама и ще си вдигне хонорара на съмнителната си професия, каквато и да е тя.

Източник: Intrigi.bg