декември 01, 2023

По калъп! Поли на Благо наду джуки като Отварачката (Вижте как се тунингова след гаврите, че е грозна – Снимки)

https://kliuki.net/bg-kliuki/po-kalap-poli-na-blago-nadu-dzhuki-kato-otvarachkata-vizhte-kak-se-tuningova-sled-gavrite-che-e-grozna-snimki/166316 Kliuki.net
По калъп! Поли на Благо наду джуки като Отварачката (Вижте как се тунингова след гаврите, че е грозна – Снимки)

Новата булка на ексфутболистът задмина Мара Отварачката с напомпани джуки след като я нарекоха грозна, видя kliuki.net

Поли на Благо лъсна с устни като на Мара Отварачката на последната снимка, която публикува най-големия сваляч  на републиката. Младата булка на футболиста се е подложила на уголемяване на устните. 

Феновете на двойка се хилят в мрежата, че и тая е влязла в час. Станала е актуална сега с напомпани устни, после силикон и нов нос. Направо по калъп.

Полина Спасова преди

След гаврите, че младата Полина Спасова е по-грозна от предишните му жени Благой Георгиев я пратил да оправи лицето си по негов вкус и вече не изглежда като бордюр и с обратна захапка. Както на фотосите преди.

И след корекциите на джуките

Освен уголемените устни красавицата от Велинград си е направила татуировка на едната ръка. На татуса се виждат две сърца и името на мъжа. Откраднал сърцето й. И на когото се е врекла във вечна любов. И подобно на любимия си е започнала да изрисува тялото си. Който вече няма празно място от татуировки по себе си.

Благой Георгиев се изфука с фотото в социалната мрежа, а мненията на последователите му са разнопосочни. Някои съжаляват Поли и казват, че след време когато й дойде акъла ще съжалява, че се е хванала с Благо и пишат: „Колко требва да си тъп, за да станеш гадже на Джизъса?”, а друг коментира: „, Новата като старите, само че, НОВА !!! 😂😂😂.”