май 05, 2024

По стъпките на майка си! Джулиана Гани прати Давид на конкурс (Мъникът вече се фука с първа титла – Видео)

Джулката не се свени да отваря пътища пред детето си

https://kliuki.net/bg-kliuki/po-stapkite-na-mayka-si-dzhuliana-gani-prati-david-na-konkurs-manikat-veche-se-fuka-s-parva-titla-video/203257 Kliuki.net
По стъпките на майка си! Джулиана Гани прати Давид на конкурс (Мъникът вече се фука с първа титла – Видео)

Последната ѝ приумица го изпрати на конкурс, откъдето мъникът даже си тръгна с титла. Въпросното състезание се провело в Пловдив, а гордата майка побърза да се похвали и в Инстаграм. Конкурсът Princess and Рrince Universe – Bulgaria е част от международна верига и явно умее да промотира чаровни деца. По-големият син на Джулиана Гани пък има завидни родители зад гърба си – моделката също е с опит в бранша, а баща му върти бизнес със здравословни хранителни режими. Така момченцето вече се фука с първата си титла – SUPER MINI PRINCE BULGARIA.

Събитието, изглежда, е събрало не само красиви, но и талантливи деца. Макар да не става ясно какви точно са били талантите им, залата е пълна не само с участниците, но и с техните родители. Първата корона на Давид май няма да е последна. Предвид интересите на майка му вероятно пътят пред него е отворен и занапред ще се включва в подобни прояви. Дали обаче такива конкурси му харесват, е съвсем отделна тема. Дребосъкът не изглежда особено доволен от победата си и тенденциозно се мръщи, така че мераците на Джулката за слава може и да са му се сторили повече.