май 01, 2024

Победителят Иван Рълев проговори след „Игри на волята”: Бях с Денислава, но скъсахме, не сме един за друг!

В откровено интервю зъботехникът призна, че е сам и няма гадже

https://kliuki.net/bg-kliuki/pobeditelyat-ivan-ralev-progovori-sled-igri-na-volyata-byah-s-denislava-no-skasahme-ne-sme-edin-za-drug-2/213957 Kliuki.net
Победителят Иван  Рълев проговори  след „Игри на волята”: Бях с Денислава, но скъсахме, не сме един за друг!

След финала на най-гледаното риалити шоу победителят, който се накичи със 100-те бона прзна какви са били отношенията му с блондинката Денислава.

Победителят Иван  Рълев проговори  след „Игри на волята”: Бях с Денислава, но скъсахме, не сме един за друг!

Участникът, който от началото на „Игрите” бе спряган за победител сподели някои откровения в студиото на „Събуди се” пред  Марина Цекова като каза: „Може би емоцията оказа силно влияние на връзката ни. Имахме връзка, но беше за кратко. Всичко бързо приключи, след като установихме, че не сме един за друг. Иначе запазихме приятелски отношения с Дени и нямаме лошо отношение един към друг.”

От думите му се разбра още, че и с бившата си приятелка Йоана не са се събрали и зъботехникът в момента е необвързан:”Сам съм каза Рълев и съм се фокусирал единствено върху работата си за сега. Нямам време да да се отдам на някоя жена до край, както ми се иска.В момента пприоритет ми е работата, в която искам да израсна!”

Победителят Иван  Рълев проговори  след „Игри на волята”: Бях с Денислава, но скъсахме, не сме един за друг! - Снимка 2

А колкото до паричната награда от 100 хиляди лева шампионът на „Игри на волята” сподели, че все още не ги е похарчил, а парите с които си обзаведе новата лаборатория били от родителите му. Затова Рълев още на Арената посвети победата на баща си. Който му помогнал и до края вярвал, че е достоен да победи.

Източник:Бг днес