март 25, 2023

Победителят в Хелс Китчън Дани Спартак се изложи в Черешката (Шеф готвачът не мие нищо в кухнята, показа се мърляч)

Вместо да научим нещо от младия професионалист, той ни изненада с мърляво поведение в кухнята

https://kliuki.net/bg-kliuki/pobeditelyat-v-hels-kitchan-dani-spartak-se-izlozhi-v-chereshkata-shef-gotvachat-ne-mie-nishto-v-kuhnyata-pokaza-se-marlyach/199836 Kliuki.net
Победителят в Хелс Китчън Дани Спартак се изложи в Черешката (Шеф готвачът не мие нищо в кухнята, показа се мърляч)

Дани Спартак, който бе победителят в първия сезон на Хелс Китчън даде заявка да приготви традиционно меню в Черешката на тортата. Очакванията от профисионалистът  бяха големи и той даде заявка да поднесе на гостите си разядки от печени чушки  със стафидни маслини в комбинация с овче сирене. Салатата му бе с чери доматчета и булгур, краставици и връзка пресен лук. А за основно предложи печени свински ребърца, киснали в марината, гарнирани със сладки  картофи. А десертът бе торта от моркови с орехи и ананас.

Менюто бе подбрано добре, но стана страшно когато Дани Спартак започна да готви. При приготвянето на зеленчуците шеф готвачът не изми нищо,  а зрителите веднага реагираха: „Чесън с люспите, зелен лък с мустаците, червен лук необелен, всичко от пазара направо на дъската и нищо не изми…Такова нещо виждам за първи път!” пише  възмутена зрителка.А други добавят:”Не бих яла в негов ресторант. И сиренето наряза през пакетчето и то не е мито.”, „Небелени краставици, печени чушки със семките, на това  ли се научи от шеф Виктор Ангелов?”, критикува го с право зрителската аудитория.