декември 08, 2023

"Победителят" в „Игри на волята” Иван Рълев се срина на земята след контузия (Ще отпадне ли на крачка от финала? + ПРОГНОЗА за битката довечера)

Зъботехникът получи неочаквана контузия, а лекарите му забраниха да продължи

https://kliuki.net/bg-kliuki/pobeditelyat-v-igri-na-volyata-ivan-ralev-se-srina-na-zemyata-sled-kontuziya-shte-otpadne-li-na-krachka-ot-finala-prognoza-za-bitkata-dovechera/212529 Kliuki.net
"Победителят" в „Игри на волята” Иван Рълев се срина на земята след контузия (Ще отпадне ли на крачка от финала? + ПРОГНОЗА за битката довечера)

Най-силният и комплексен играч на Гладиаторите най-неочаквано получи тежка контузия в снощната битка. Иван Рълев, за който още от началото се говори, че е големия победител на сезона се срина на арената. След като премина по халките на ръце.

Зъботехникът се хвана за корема и се сви, явно болката, която изпита бе наистина непоносима. И старейшините и гладиаторите се уплашиха от състоянието на Рълев. Никой не бе го виждал в такова ужасно състояние.

Водещият веднага повика лекарски екип на терена, а докторите не разрешиха на играча да продължи. Вместо него в битката веднага се включи Мастагарков, но сгреши като откачи 2 ключа вместо един. Което забави гладиаторите и те загубиха битката за номинации и трябваше да отидат на съвет. Където най-много номинационни гласове получи Крум. Който довечера ще трябва да се изправи срещу Краси Дунев за оставане в играта.

В последствие Рълев сподели, че явно е разтегнал мускул в областта на пъпа. Но това, което  най-много го притесни е да не си е разкъсал орган по време на контузията.

А зрител прогнозира каква ще е битката довечера: „Дунев ще се довери отново на Момчил, а Крум ще си избере Мастагарков. Момчил ще смели Благо и сребърният олимпиец пак ще има значимо предимство, която няма как да бъде наваксано. Въпреки, че футболният съдия го размазва по трасето. Жалко за Крум, а Дунев пак ще крещи с пълен глас „За тебе татиии!”

Източник: news2.bg