юли 27, 2024

Почерпените Антония и Иво Батинкови се кандилкат насред Париж (Двойката на среднощна разходка на Св. Валентин – Снимки)

Миската и съпругът й се показаха подпийнали на Свети Валентин от Париж

https://kliuki.net/bg-kliuki/pocherpenite-antoniya-i-ivo-batinkovi-se-kandilkat-nasred-parizh-dvoykata-na-srednoshtna-razhodka-na-sv-valentin-snimki/200417 Kliuki.net
Почерпените Антония и Иво Батинкови се кандилкат насред Париж (Двойката  на среднощна разходка на Св. Валентин – Снимки)

Антония Петрова и половинката й Иво Батинков се похвалиха с множество кадри от празника на любовта във френската столица.  Двойката дефилира из Париж на среднощна разходка след обилна почерпка в луксозно заведение. Където се отдали на кулинарен разврат с френски специалитети полети с елитно вино.

Почерпените Антония и Иво Батинкови се кандилкат насред Париж (Двойката  на среднощна разходка на Св. Валентин – Снимки)

Антония и Иво са леко пияни и то не от любов, а от алкохола, който са поели. Семейството се е щракнало как се кандилка по парижките улици, които в този късен час са безлюдни. Двамата се клатушкат хванати за ръце. Тоца подкрепя мъжа си да не падне, явно на него пиенето му е дошло в повече, защото едва се държи на крака. А погледа му е замъглен и не спира да грабви жена си насред улицата.

Почерпените Антония и Иво Батинкови се кандилкат насред Париж (Двойката  на среднощна разходка на Св. Валентин – Снимки) - Снимка 2

Почерпените Антония и Иво Батинкови се кандилкат насред Париж (Двойката  на среднощна разходка на Св. Валентин – Снимки) - Снимка 3

Почерпените Антония и Иво Батинкови се кандилкат насред Париж (Двойката  на среднощна разходка на Св. Валентин – Снимки) - Снимка 4

Няма лошо, да се обичат двамата и да си останат така влюбени цял живот. Но потребителите са възмутени от големите хвалби на бившата мис България, която не спира да парадира с щастливия си живот и да им го навира в очите.

Между впрочем скоро се разбра, че тя е свалила гарда и отказва да се изявява като манекен на тези години. Явно разбра, че с напълнялата си  фигура, особено в лицето няма кой да я покани за модел, Затова предпочита да се отдаде на семейните удоволствия, на ядене и пиене и уют. Все пак съзнава, че не е Наоми Кембъл, която е на 52 и още я бива за червения килим.