май 08, 2024

Почна се! Момите от “Ергенът” 3 се вихрят с любовни словоизлияния, не могат да нахвалят Алек (Видео)

Предаването тръгва в ефира през февруари

https://kliuki.net/bg-kliuki/pochna-se-momite-ot-ergenat-3-se-vihryat-s-lyubovni-slovoizliyaniya-ne-mogat-da-nahvalyat-alek-video/217264 Kliuki.net
Почна се! Момите от “Ергенът” 3 се вихрят с любовни словоизлияния, не могат да нахвалят Алек (Видео)

Дотогава зрителите все пак имат възможност да понаучат нещичко от предварително спуснатата от продуцентите или от запознатите информация. Така най-актуалното видео по темата не пропуска да излее суперлативите на дамите спрямо новия ерген. Според Мис Варна 2006 Магдалена Томова Алек е мъжът, променил схващанията ѝ за любовта от пръв поглед. Друга участничка пък не спира да сипе хвалебствия за това как я е целувал и докосвал. Трета признава, че не само е влюбена, ами и е ужасно влюбена. Каквито и перипетии да са се случвали при снимките, явно участничките са доста окрилени от опцията да си тръгнат от предаването с пръстен.

Третият ерген се казва Александър Младенов, по-познат като Алек. Той се занимава с бизнес и се слави като предприемач сред по-младото поколение. Възприема се като смел и уверен човек, който не се колебае да рискува, за да спечели. Афинитет са му и бързите скорости и по-напрегнатите усещания, но все пак се чувства достатъчно обвързан и с близките си, за да намери място за тях в натоварения си график. Обича пътешествията както в страната, така и извън нея, но ако се налага, винаги е до семейството си. С коя дама ще си тръгне от поредното си предизвикателство, ще видим съвсем скоро.

Източник: iwoman.bg