October 18, 2024

Почти на половин век! Константин изригна с ретро видео от младините си (Певецът се върна в спомените – Видео)

Времето лети и за изпълнителя

https://kliuki.net/bg-kliuki/pochti-na-polovin-vek-konstantin-izrigna-s-retro-video-ot-mladinite-si-pevecat-se-varna-v-spomenite-video/229587 Kliuki.net
Почти на половин век! Константин изригна с ретро видео от младините си (Певецът се върна в спомените – Видео)

С кратко видео от сцената той се върна в спомените си чак от 2000 година. На фона на неочаквано музикално оформление, т.е. далеч от попфолка, Константин представи себе си и как се е променил с годините. Подобни видеа са доста популярни напоследък и често-често публичните личности се сещат, че не могат да спрат времето.

Кадрите на певеца не са само от участия и концерти. Включени са отрязъци от различни интервюта и предавания, а историята продължава чак до 2023 година. Така в рамките на минути попфолк певецът спретна визуална ретроспекция и колкото и да не е за вярване, факт е, че вече гони петдесетака. Разликата между първите и последните “сцени” е очевидна. През 2000 година Коцето изглежда като хлапе, докато през 2023 г. го виждаме в съвсем актуален външен вид.

Последователите му в Инстаграм също бяха сякаш ошашавени колко бързо лети времето. Някои от тях си спомнят първите му стъпки в бранша, когато на сцената се появи “Черна роза”. Първоначално Константин направи някои наистина запомнящи се балади, но в течение на годините представи както по чалга песни, така и дуетни изпълнения. Е, както се вижда и от клипчето, времето не го е пожалило.

Източник: Инстаграм