September 24, 2024

Показа го: Алекс Богданска лъсна на фото с новия си (Моделката го заведе на сватбата на Сашо и Ивелина – Снимки)

Купонът под звездите в приказното шато сред лозята ще остане паметен не само за младоженцте, но за Алекс Богданска

https://kliuki.net/bg-kliuki/pokaza-go-aleks-bogdanska-lasna-na-foto-s-noviya-si-modelkata-go-zavede-na-svatbata-na-sasho-i-ivelina-snimki/228944 Kliuki.net
Показа го: Алекс Богданска лъсна на фото с новия си (Моделката го заведе на сватбата на Сашо и Ивелина – Снимки)

Бившата жена на Дани Петканов именно там избра да покаже за първи път новия си любим. С който е заедно от доста време, но не официализираше връзката си до този момент.Алекс е първата дружка с булката и нямаше как да не е на сватбата.

Влюбените не случайно избраха бракосъчетанието на Сашо с Ивелина, за да лъснат в социалните мрежи като двойка. От светски сайт показаха снимка на влюбените, на която са щракнати само двамата, като са се гушнали и по всичко личи, че са влюбени.

Мартин се казва мъжа, по който Алекс си пада. Но се представя с фамилията Светломиров. За него се знае, че обича да се изявява на сцената. И изпълнява репертоар от македонски и сръбски песни. Така се случи и на сватбата. Развеселен Мартин демонстрира уменията си в късните часове на тържеството и като забавлява сватбарите.

За Светломиров се говори, че е самоук талант, но изпълнението му винаги е на живо. Но от скоро започва да посещава и музикален психолог. Явно е насочил таланта си към сцената се надява да пробие като певец.

Говори се, че Мартин преди време имаше отношения с Мария Илиева, но тя не му помогна да се утвърди като певец. Мъжът има и друг бизнес, но е и син на заможни родители, твърдят запознати.

Източник:Хотнюз