October 18, 2024

Покрай скандалите с Доган Памела окончателно напусна сина му (Хубавицата се изнесе от дома им с двете си деца)

Памела Жейнова напусна Демир, след като Сокола се нанесе в къщата им

https://kliuki.net/bg-kliuki/pokray-skandalite-s-dogan-pamela-okonchatelno-napusna-sina-mu-hubavicata-se-iznese-ot-doma-im-s-dvete-si-deca/232213 Kliuki.net
Покрай скандалите с Доган Памела окончателно напусна сина му (Хубавицата се изнесе от дома им с двете си деца)

Покрай скандалите около Ахмед Доган сина му и Памела Жейнова също попаднаха под светлините на прожекторите. Снахата събрала смелост и се изнесла от общия им дом с двете деца.

Още през миналата година се разбра, че в семейството им нещо куца, Памела заговори за изневярата на Демир. Който по време на разговор с любовницата си я нарекъл „Бебе”, Жена му чула думите и веднага се усъмнила, че съпруга й кръшка. И още тогава обяви, че с брака им е свършено.

Дори с пост в социалните мрежи обяви решението си. В последствие се замълча и с Демир се помириха. И продължиха да го играят на сплотено и щастливо семейство.

Само, че негативизмът с който се сдоби през последните месеци Сокола се отрази не само на него, но и внуците му и на булката на сина му. Според запознати от близкия кръг на Памела, тя се притеснила с основание, че семейния й живот ще започне да се следи както се казва под лупа. И то само заради скандалите около фамилията на свекъра й.

Но най-вече Памела била ужасена от факта, че свекър й се нанесъл в техния дом, на втория етаж в къщата им. А тя изригнала с право, че не може да живее с алкохолик като него. Който от сутрин до вечер се налива с алкохол.

Бясната Памела си събрала багажа и заедно с двете си деца напуснала семейното гнездо. Като поискала от Демир да й осигури не по-малко от 10 хилядарки за издръжка всеки месец.

Междувременно екс гимнастичката се пробва да стане бизнес дама. Но и във всичките си начинания се провали. Отначало отвори агенция за украса, после се пробва с продажба на модни дрехи онлайн, а в  последно време заниманието й бе диаманти и златни бижута.

Източник:Лупа.бг