април 26, 2024

Поли на Благо хвърли бомбата: Да, бременна съм! (Булката на Джизъса чака бебе от футболиста – Снимки)

Младото булче на футболиста откровено призна, че е в очакване на първо дете

https://kliuki.net/bg-kliuki/poli-na-blago-hvarli-bombata-da-bremenna-sam-bulkata-na-dzhizasa-chaka-bebe-ot-futbolista-snimki/201045 Kliuki.net
Поли на Благо хвърли бомбата: Да, бременна съм! (Булката  на Джизъса чака бебе от футболиста – Снимки)

Полина Георгиева, която се омъжи за Джиизъса хвърли бомба в социалната мрежа, че бебето вече е на път. Красавицата изпадна в откровение и отговаря на въпроси на феновете, които те й задаваха в Инстаграм.

Колкото и да твърдеше, че за сега няма намерение да ражда деца, петия наследник на татуирания мачо ще се роди тази година. Явно Поли е надула корема малко преди Благо да замине за Доминикана, където до момента се представя блестящо  в рилити формата Сървайвър.

Поли на Благо хвърли бомбата: Да, бременна съм! (Булката  на Джизъса чака бебе от футболиста – Снимки)

Гледайки снимките на половинката на футболиста явно тя е в началните месеци на бременността си, защото все още не се забелязва издайническо коремче, а  формите й са доста изящни.

Поли Георгиева сподели още, че покрай празниците съпруга й липсва много. Нямало го на годишната от тяхната сватба, но и на женския празник. На 8-ми март хубавицата от Велинград получи цветя, но не й от Благо. Който не я изненадал с букет  преди шоуто.

Поли на Благо хвърли бомбата: Да, бременна съм! (Булката  на Джизъса чака бебе от футболиста – Снимки) - Снимка 2

От откровенията, които направи стана ясно, че чаровната половинка на футболиста й били нужни само 15 дни да се реши на брак с него.

Поли на Благо хвърли бомбата: Да, бременна съм! (Булката  на Джизъса чака бебе от футболиста – Снимки) - Снимка 3

Припомнете си, Джизъса вече е татко на четири деца – две по-големи от гимнастичката Христина, едно момченце от рускинята и още едно по-малко от Златка Райкова.