март 25, 2023

Поли на Благо не тъжи за него, показа се като блондинка и се забавлява с приятелки (Булчето крие чепат характер – Снимки)

Няма да му е лесно на Благо с новата му жена, вместо да тъжи за него Поли разпуска с приятелки и започна с експериментите

https://kliuki.net/bg-kliuki/poli-na-blago-ne-tazhi-za-nego-pokaza-se-kato-blondinka-i-se-zabavlyava-s-priyatelki-bulcheto-krie-chepat-harakter-snimki/199557 Kliuki.net
Поли на Благо не тъжи за него, показа се като блондинка и се забавлява с приятелки (Булчето крие чепат характер – Снимки)

Този път Джизъса удари на камък с новата си съпруга. Тя се оказа скрита лимонка и намисли ли си нещо не дава на заден. Поли вместо да рони сълзи, че Благо дълго няма да е вкъщи  започна да експериментира. Докато ексфутболистът ударно тренира за Сървайвър младото  момиче се изруси и  хукна да се забавлява с приятелки.

В профила си в Инстаграм Полина се показа с новата прическа, феновете я харесаха и казват, че така по й прилича. Но тя не е  съгласна с тях твърди, че черното си е нейния цвят.За първи път тунингованата съпруга е токова откровена с последователите си, на които разказа много неща за семейството си.

Поли говори за майка си и баща си и призна, че татко й е с 4 години по голям от Благой, на 45 е. А майка й е на 48 и е неин пример за подражание.

А тези, които я попитаха ще има ли скоро бебе тя ги отряза и каза, че този въпрос не стои на дневен ред , като е категорична, че не робува на правилото, че булката трябва да забременее веднага след сватбата.

Явно този път нищо няма да е по план в брака на Благой Георгиев, поне не  както беше до сега. Има голяма съпротива от страна на младата му половинката му щом стане дума за деца.