април 30, 2024

Поли на Благо проговори за Русата Златка: Хубавица е! (Вижте какво призна и за пластиките)

Полина Спасова за първи път откровено и по женски отвори дума за бившата на Благо и призна какви корекции има

https://kliuki.net/bg-kliuki/poli-na-blago-progovori-za-rusata-zlatka-hubavica-e-vizhte-kakvo-prizna-i-za-plastikite/197347 Kliuki.net
Поли на Благо  проговори за Русата Златка: Хубавица е! (Вижте какво призна и за пластиките)

Новата законна половинка на Благой Георгиев  проведе откровен разговор с феновете си, след като си направи Инстаграм. Брюнетката призна, че с екс футболиста искат да имат три деца и ако сбъднат мечтата  си с Благой той ще се обзаведе със седем наследника, а колкото до майката на Благой-младши с нея нямат никакви отношения. Но  сподели, че я харесва и я има за голяма хубавица.

Поли на Благо  проговори за Русата Златка: Хубавица е! (Вижте какво призна и за пластиките)

Поли на Благо  проговори за Русата Златка: Хубавица е! (Вижте какво призна и за пластиките) - Снимка 2

Така Полина й даде знак че няма намерение да се карат и могат да се помирят. Докато свекъра и свекървата говориха за Златка с омраза и я оплюха в тв интервю Полина Спасова за първи път откровено и по женски отвори дума за бившата на Благо и призна какви корекции има сии е направила.

Поли на Благо  проговори за Русата Златка: Хубавица е! (Вижте какво призна и за пластиките) - Снимка 3

 

Сегашната жена на Благой сподели още, че си е сложила силкон в гърдите, който е поставен в софийска клиника, но категорично отрече да си в правила ринопластика. Но  за филърите призна.

Поли на Благо  проговори за Русата Златка: Хубавица е! (Вижте какво призна и за пластиките) - Снимка 4

Тя повтори за феновете си, че с Джизъса се запознали във фитнес залата случайно и уточни, че е столичанка, но семейния бизнес  е във Велинград, където майка й  баща й стопанисват хотел.

Поли на Благо  проговори за Русата Златка: Хубавица е! (Вижте какво призна и за пластиките) - Снимка 5

Полина, която сега е госпожа Георгиева добавя още, че не вижда нищо лошо в това, ако една жена не харесва нещо в себе си, да го промени.