септември 29, 2023

Поли си знае боклука: Джизъса хвърли бомбата, влюбен съм! ( Ексфутболистът си загуби ума по щерката на Ванко 1)

Само ден след като бившата му обяви, че скоро Благо ще е влюбен, самият той призна за нова тръпка

https://kliuki.net/bg-kliuki/poli-si-znae-bokluka-dzhizasa-hvarli-bombata-vlyuben-sam-eksfutbolistat-si-zagubi-uma-po-shterkata-na-vanko-1/204094 Kliuki.net
Поли си знае боклука: Джизъса хвърли бомбата, влюбен съм! ( Ексфутболистът си загуби ума по щерката на Ванко 1)

Любовните драми на Джизъса нямат край. Стана ясно, че плейбоят вече е намерил нова тръпка. В будоарното предаване „На кафе” Благо призана пред Гала, че си е загубил ума по щерката на Ванко 1 – Ивана.

На въпрос на водещата как се нареждат нещата му в личен план, той без увъртане призна, че много е харесал едно момиче и е много влюбен в нея. Тв водещата не пропусна да узнае как се казва новата му тръпка, а Благой дали нарочно или не отвърна, че това е щерката на негов приятел, а именно Ивана на Ванко 1.Като не спря да хвали обекта на желанията си и нарече Ивана много сериозно и красиво момиче и отговорно при това.

Благой се запознал с красавицата при посещенията си в клиниката на ексрапъра. В последствие започнали да се засичат в различни компании.

Благо обаче е крайно притеснен дали новата му тръпка ще отговори на чувствата му, които за сега не са взаимни. И  наистина има от какво да се притеснява тъй като това, което се пише по медиите за него е нелицеприятно и едно свястно момиче доста би се замислило преди да се свърже с човек с такова минало и  жени  и толкова много деца.

Всъщност Ивана напомня на бившата му Полина, брюнетка е като нея и е тунингована досущ  като хотелиерската наследница. Дали ще му се получи на Благо или ще удари на камък все още остава загадка.