май 01, 2024

Полицаят на Джулиана Гани е перфектен баща и пастрок (Силиконката трогна с мили семейни кадри с Кай и Давид – Снимки)

Теодор Гецов може да е начинаещ татко, но вече се грижи за 2 деца, собствения му син Кай и доведения му Давид

https://kliuki.net/bg-kliuki/policayat-na-dzhuliana-gani-e-perfekten-bashta-i-pastrok-silikonkata-trogna-s-mili-semeyni-kadri-s-kay-i-david-snimki/199910 Kliuki.net
Полицаят на Джулиана Гани е перфектен баща и пастрок (Силиконката  трогна с мили семейни кадри  с Кай и Давид – Снимки)

Джулиана Гани определено този път случи на мъж. Хем я слуша и гледа в очите, но се показва и като готин баща. Въпреки, че полицаят отскоро е татко на новородения си син Кай репетициите по бащинство за Теодор започнаха доста по-рано.

Още когато ченгето от Търново се запозна с малкия Давид на Джулката показа, че от него ще излезе перфектен баща. Мъникът веднага свикна с новия мъж на майка си го и хареса. А за това свидетелстват снимки в профилите на двамата родители на Кай.

Двете братчета се събраха по-късно след раждането, заради заболяване на баткото. Но когато запознаха Давид с Кай се вижда от кадри как е гушнал братчето си. Джулиана коментира така фотото: "Големият ми син мисли бебето за играчка, но няма по-силна от тази обич”, пише тя в Инстаграм.

Полицаят на Джулиана Гани е перфектен баща и пастрок (Силиконката  трогна с мили семейни кадри  с Кай и Давид – Снимки)

Полицаят на Джулиана Гани е перфектен баща и пастрок (Силиконката  трогна с мили семейни кадри  с Кай и Давид – Снимки) - Снимка 2

Гецов също публикува мила снимка на двете братчета, които са заспали заедно: „Няма по –мила гледка от тази, обичаме ви”, пише щастливият татко.

Полицаят на Джулиана Гани е перфектен баща и пастрок (Силиконката  трогна с мили семейни кадри  с Кай и Давид – Снимки) - Снимка 3

Явно отношенията между родителите и децата са отлични и те са си супер в домашна обстановка. А хората им желаят семейната им идилия да продължи цял живот.