април 30, 2024

Полина Спасова изневери на Благо със син на скандален борец (Хотелиерската наследница залюби млад манекен – Снимки)

Втората законна жена на футболиста му сложи рога с по-млад и по-красив модел и заради него го заряза

https://kliuki.net/bg-kliuki/polina-spasova-izneveri-na-blago-sas-sin-na-skandalen-borec-hotelierskata-naslednica-zalyubi-mlad-maneken-snimki/202271 Kliuki.net
Полина Спасова изневери на Благо със син на скандален борец (Хотелиерската наследница залюби млад  манекен – Снимки)

След като законната втора половинка на футболиста обяви, че с Благо се развеждат се разбра, че младата Полина се е залюбила с атлетичен мачо, който се изявява като модел.

Полина Спасова изневери на Благо със син на скандален борец (Хотелиерската наследница залюби млад  манекен – Снимки)

При Симон Кочев и хубавата велинградчанка заварката се случила по време на фотосесия, в която двамата участвали в реклама за електронни цигари. Която снимали в луксозен хотел и то почти без дрехи. А между тях привличането продължило и след като фотосесията приключила.

За обекта на желанията на сексапилната мацка се знае, че се казва Симон Кочев  и  е син на известния наш борец Краси Кочев. Бащата на младежа има сребърен медал от световно първенство, както и куп други награди,но и скандално минало.

Преди години той се влюбва в фолк певицата Малина, която е с 10 г по-голяма от него.

Полина Спасова изневери на Благо със син на скандален борец (Хотелиерската наследница залюби млад  манекен – Снимки) - Снимка 2

Заради кочекчийката Кочев-старши зарязва законната си половинка и децата си. Но връзката им продължава само няколко години и се разкараха. После крие кратка афера пак с чалгаджийка – Таня Боева.

Преди десетина години Краси Кочев участва в меле в бар, където бе наръган заедно с ММА боецът Благой Иванов, който пострада най-тежко. А само след пет години бе спипан и задържан с наркотици в Петрич.

Източник: Телеграф