September 08, 2024

Полина Спасова известила Благо с писмо за развода (Инсценирана ли е раздялата им или е истина – Подробности)

Още преди Благо да отпътува за Съвайвър отношенията между съпрузите куцали, но някои смятат, че разиграват театър

https://kliuki.net/bg-kliuki/polina-spasova-izvestila-blago-s-pismo-za-razvoda-inscenirana-li-e-razdyalata-im-ili-e-istina-podrobnosti/202444 Kliuki.net
Полина Спасова известила Благо с писмо за развода (Инсценирана ли е раздялата им или е истина  – Подробности)

Полина Спасова обмисляла раздяла с Благой преди той да отпътува за Доминикана. После взела решението да сложи край на брака си с екс футболиста. Според клюките тя не му е казала лично, а го уведомила за развода им с писмо.

Брюнетката пратила послание до продуцентите на „Сървайвър”, които трябвало да го уведомят. Не става ясно обаче дали това ще се случи пред камерите.

Именно от това писмо попадналия на острова на Отшелника екс футболист и съпруг трябва да разбере какви са намеренията на Поли. Джизъса все още нямал съмнения, че съпругата му го е зарязала.

Очакваме скоро и той да научи от дългото писмо, което е адресирано към него как между двамата всичко е приключило и хубавицата иска законна раздяла чрез развод.

Дали зрителите ще видят каква е реакцията на Благой по телевизията не става ясно. Въпреки, че тя обяви на всеослушание преди седмица, че се разделя с него, той все още е в неведение.

Полина Спасова известила Благо с писмо за развода (Инсценирана ли е раздялата им или е истина  – Подробности)

Говори се, че отношенията между съпрузите започнали да куцат преди серийния сваляч да отлети за Доминикана. Поли и той се карали на няколко пъти. А на летището по време на изпращането Джизъса дори не прегърнал настоящата си съпруга. Изнервена от държанието на половинката си още тогава хотелиерката наследница си намислила да се раздели с Благо. Но си премълчала, за да не стават циркове по летището.

Само, че някои зрители подозрат, че Поли и Благо играят театър. Според тях разводът бил инсцениран за да се вдигне рейтинга на приключенското шоу, който не е завиден. Но всичко ще стане ясно, когато Благой се върне в родината. А още повече, че велинградчанката обича да послъгва, както когато каза, че е бременна, но не беше.

Източник: България днес