септември 29, 2023

Полина Спасова попиля Благо: Не е за съжаление, скоро ще забърше друга! (Секси брюнетката има нов – Снимки)

Бившата на футболиста призна с усмивка, че има ново гадже

https://kliuki.net/bg-kliuki/polina-spasova-popilya-blago-ne-e-za-sazhalenie-skoro-shte-zabarshe-druga-seksi-bryunetkata-ima-nov-snimki/204004 Kliuki.net
Полина Спасова попиля Благо: Не е за съжаление, скоро ще забърше друга! (Секси брюнетката има нов – Снимки)

Двойката, която имаше най-краткия брак по-малко от една година вече смело продължава напред в живота си. В стори в социалната мрежа 27-годишната Поли пак отговаря на въпроси на любопитните си фенове.

Прясно разведената бивша на Благо пусна снимка в Инстаграма си на букет красиви рози, явно подарък от новото й гадже. Поли не може да скрие от последователите си колко е щастлива, че се е освободила от футболиста  и загатна, че новия й мъж я прави много щастлива. Така, както не е била никога с доста по-възрастния от нея Благой.

В следващо стори брюнетката е категорична, че от страна на Благой не усетила никакво специално отношение към себе си като негова съпруга и го попиля като каза, че бившия й съпруг изобщо не е за съжаление и много скоро ще забърше следващата си поред жена,

В социалната мрежа веднага започнаха коментари и дискусии кой ли е новия на богаташката хотелиерка наследница. По-наблюдателните  подозират, че Алекс Робев може да е човека до Полина. С когото хубавицата се тагва често в Инстаграм. Но трябва да отбележим, че той е доста по-млад от нея, тя е на 27, а той е роден през 2002 година и е едва на 21. Но дали той е тайнствения й мъж засега остава загадка.