юли 03, 2024

Помните ли я? Джина Стоева показа и порасналата си щерка (Ивая расте като копие на майка си – Снимки)

Певицата бе по-популярна преди години, но и днес не се е отказала от изявите си на сцена

https://kliuki.net/bg-kliuki/pomnite-li-ya-dzhina-stoeva-pokaza-i-porasnalata-si-shterka-ivaya-raste-kato-kopie-na-mayka-si-snimki/225962 Kliuki.net
Помните ли я? Джина Стоева показа и порасналата си щерка (Ивая расте като копие на майка си – Снимки)

Наред с пеенето явно успешно се грижи и за дъщеря си. Ивая се роди през 2017 г. и днес вече е пораснала госпожица. Джина Стоева редовно публикува кадри на момичето в Инстаграм и макар да липсват повече подробности, все пак последователите ѝ имат възможността да следят как расте.

На практика малката изглежда като миникопие на майка си, въпреки че не залага на нейната къса коса. Прическата на изпълнителката е една от малкото такива в бранша и ѝ е нещо като запазена марка. Ивая, обратно, е с дълги русоляви коси, като е взела доста от чертите ѝ в лицето.

Джина Стоева съчетава грижите за детето с изяви на сцената. Въпреки че колежките ѝ от зората на попфолка у нас дръпнаха значително, тя сякаш не изрази толкова големи амбиции за успех. С раждането на дъщеря си изпълнителката се посвети на майчинството и често-често прави съпричастни последователите си към израстването на Ивая.

Дали сред плановете ѝ се включва ударно завръщане на голямата сцена, не се знае. Колежката ѝ Лия например наскоро представи свои песни на голям концерт, с който отбеляза завръщането си след цели 20 години пауза.

Източник: Инстаграм