май 17, 2024

Помните ли я? Калина Кузманова от “София ден и нощ” с романтично предложение за брак пред Айфеловата кула (Снимки)

Екранната Галя от сериала най-сетне ще може да се наконти като булка

https://kliuki.net/bg-kliuki/pomnite-li-ya-kalina-kuzmanova-ot-sofiya-den-i-nosht-s-romantichno-predlozhenie-za-brak-pred-ayfelovata-kula-snimki/212513 Kliuki.net
Помните ли я? Калина Кузманова от “София ден и нощ” с романтично предложение за брак пред Айфеловата кула (Снимки)

Романтично предложение за брак бе поднесено на блондинката. Мястото, което бе избрал нейният възлюбен, бе повече от показателно – столицата на романтиката Париж. Косьо, както се нарича бъдещият младоженец, специално се подготвил за случая – със стилна украса и осветление. В крайна сметка на фона на Айфеловата кула Калина Кузманова изрече заветното “да” и от тук насетне ѝ предстои да подготвя пищна сватба.

В Инстаграм русокоската също отрази събитието, като в изключително емоционален пост сподели новината с последователите си. По думите ѝ нейното “да” сякаш може да се чува безброй пъти във всеки следващ живот. С благодарност и много любов към мъжа си тя признава, че цени всичко, което той прави за семейството им.

Калина нашумя покрай участието си в сериите на “София ден и нощ”. Макар да не блестеше с особен сюжет и с кой знае какви актьорски умения на героите, той бе част от ежедневието на по-младите. Кузманова играеше Галя, която имаше доста екстремни отношения с мъжете и обираше точките най-вече с визията си. До момента, в който я опознаят, разбира се. Днес блондинката е по-влюбена и щастлива отвсякога, а пътуването до Париж определено ще си го запомни.

Източник: hotnews.bg