април 27, 2024

Помните ли я? Красима от Игри на волята показа бременно коремче (Бамби обяви първа бременност – Снимки)

Секси мацката хвърли бомбата, че скоро ще стане мама, очаква първо дете

https://kliuki.net/bg-kliuki/pomnite-li-ya-krasima-ot-igri-na-volyata-pokaza-bremenno-koremche-bambi-obyavi-parva-bremennost-snimki/198092 Kliuki.net
Помните ли я? Красима от Игри на волята показа бременно коремче (Бамби  обяви първа бременност – Снимки)

Красима бе един от секси символите на Игрите през третия сезон на шоуто. Топ мадамата обяви в профила си, че е бременна и очаква бебе. Силиконовата гърла, която е по-известна като Бамби пусна снимка, на която позира с коремче.

Помните ли я? Красима от Игри на волята показа бременно коремче (Бамби  обяви първа бременност – Снимки)

Красавицата изненада последователите си, които се чудеха къде се е изгубила от известно време и  защо не е толкова активна в социалната мрежа напоследък.  А тя самата разкри причината, а именно, че е забременяла и с гаджето си се готвят да станат родители.

Отдавна се знае, че Бамби си има сериозно гадже от дълги години, така, че това, което им се случва напоследък е най-хубавото нещо на света. Бамби не обичаше много да споделя  за бъдещия татко и го пазеше само за себе си.

Помните ли я? Красима от Игри на волята показа бременно коремче (Бамби  обяви първа бременност – Снимки) - Снимка 2

Все още не е известен пола на наследника им, Красима не сподели и в кой триместър от бременността си е, но няма как да не бъде запитана от феновете си за повече подробности за деликатното си състояние, а тя ще им разкаже с удоволствие преживяванията си.

Преди, когато топ мацката ограничи до минимум постовете си в Инстаграм, някои допуснаха, че може да е бременна. И наистина се оказаха прави. Явно Бамби спазва баланс в диетата си защото наистина изглежда в перфектна форма  с това наедряло коремче.