юли 27, 2024

Помните ли я? Лили Клюкарката грабна титлата “Мисис Пловдив” за 2024 г. (Подробности + Снимки)

В края на май в града се проведе конкурсът “Мисис Пловдив”

https://kliuki.net/bg-kliuki/pomnite-li-ya-lili-klyukarkata-grabna-titlata-misis-plovdiv-za-2024-g-podrobnosti-snimki/224586 Kliuki.net
Помните ли я? Лили Клюкарката грабна титлата “Мисис Пловдив” за 2024 г. (Подробности + Снимки)

Той се организира за пръв път и събира дами както от Пловдив, така и от цяла Южна България. Така с титлата за 2024 г. се сдоби Лиляна Ангелова от Града под тепетата. По-любопитните си я спомнят като Лили Клюкарката, която, откакто участва в Big Brother, стана по-разпознаваемо лице.

Днес тя се изявява като инфлуенсър и бюти специалист, превърнал правилното хранене и живот в свое хоби. Има момченце на 6 години и често-често споделя кадри от ежедневието си в социалните мрежи.

Първа подгласничка на Лили Клюкарката е Ива Дамянова от Самоков. Тя е семейна и има едно дете. Изявява се като общински съветник в Община Самоков и паралелно с това развива верига магазини за хранителни стоки. Включва се активно в културния и обществения живот на родния си град.

Втората подгласничка на новата Мисис е Стефи Иванова от Пазарджик. Дамата работи като фризьорка повече от 12 години, а преди година даже отваря третия си салон за красота. Радва се на две деца.

Трета подгласничка на Мисис Пловдив 2024 г. е Стиляна Инджова от Пловдив, която също е семейна и отглежда момиче и момче. Работи като начална учителка.

Източник: blitz.bg