October 22, 2024

Помните ли я? Шахматистката Нургюл Салимова с 5 кила надолу, преквалифицира се в модел (Снимки)

Европейската шампионка по шахмат навлезе и в сферата на модата

https://kliuki.net/bg-kliuki/pomnite-li-ya-shahmatistkata-nurgyul-salimova-s-5-kila-nadolu-prekvalificira-se-v-model-snimki/232435 Kliuki.net
Помните ли я? Шахматистката Нургюл Салимова с 5 кила надолу, преквалифицира се в модел (Снимки)

По думите ѝ открай време тя си има слабост към подиума и може би най-вече към шопинга, за да добие смелост сама да застане пред камерата. Като рекламно лице на модна марка и Нургюл Салимова на практика прекрачи в друга област, все пак без намерение да зарязва шахмата.

Първите ѝ фотосесии са вече факт, като прави впечатление, че леко се е повталила. Предвид предишната си визия вероятно е свалила около 5 килограма, което на фигура като нейната определено личи. Кадрите от сесията я представят наистина отслабнала, а дали смята да спре дотук с диетите, предстои да разберем.

В личния си живот Нургюл Салимова е спокойна. От много време тя си има гадже, също шахматист, с когото я среща именно играта. Двамата се познават от деца, а в шаха даже се изправят един срещу друг. Впоследствие се влюбват и нашето момиче често му гостува в Истанбул.

Това е нейният любим град и въпреки че има възможност да обикаля целия свят, все пак винаги намира начин да се завърне там дори за малко. Съчетаването на шахмата и модата пък явно допълнително я амбицира, още повече че може да прекара в мола няколко часа.

Източник: bgdnes.bg