юли 05, 2024

Помните ли я: Зара от БИГ Брадър ударно сменя памперси на бебока и е много щастлива – Снимки)

Моделката се отдаде изцяло на наследника си

https://kliuki.net/bg-kliuki/pomnite-li-ya-zara-ot-big-bradar-udarno-smenya-pampersi-na-beboka-i-e-mnogo-shtastliva-snimki/225979 Kliuki.net
Помните ли я: Зара от БИГ Брадър ударно сменя памперси на бебока и е много щастлива – Снимки)

След като роди единственото си дете на 38 г Светлозара, която всички познават като колоритната Зара от първия сезон на Големия брат е обсебена от бебето. Брюнетката, която се прочу със снимки на корицата на българското издание на "Playboy" се е превърнала в майка за пример.

Тя не спира да демонстрира  в социалната мрежа колко е привързана към малкия си син и как грижите за него я вдъхновяват и я правят много горда и щастлива.

Зара споделя, че това си има своята цена – понякога има нужда от повече сън, но любовта й към бебето си заслужава да търпи някои лишения като всяка грижовна мама.

Моделката, която преди години бе във връзка с известния бг плейбой Ицо 100-те манекенки отдавна се изнесе от България. И след неуспешен брак с австралиеца Ерик Уотсън , който завърши с бърз развод Зара скоро се омъжи за спортиста по ръгби Макс Лахиф. Установиха се в Дубай, а и сватбата им беше там.

В момента колоритната брадърка се е отдала изцяло на майчинството и най-вече на малкия им  син. Който за Зара  е нейното всичко.

Източник:Телеграф