September 08, 2024

Помните ли я? Зейнеб Маджурова забрави кариерата (Блондинката хойка по света и инфлуенсърства – Снимки)

Блондинката, изглежда, не се е затъжила много за работата си

https://kliuki.net/bg-kliuki/pomnite-li-ya-zeyneb-madzhurova-zabravi-karierata-blondinkata-hoyka-po-sveta-i-influensarstva-snimki/226485 Kliuki.net
Помните ли я? Зейнеб Маджурова забрави кариерата (Блондинката хойка по света и инфлуенсърства – Снимки)

Преди години тя навлезе в ефира, но впоследствие забременя и излезе в майчинство. Малко по-късно отново се завърна със своя рубрика в конкурентната телевизия, но дойде втората ѝ бременност. Предвид заниманията на Зейнеб Маджурова с децата може би завръщането ѝ в телевизията се отлага за още по-следващ момент.

Преди време блондинката сподели, че се е отдала на семейството си, още повече че три момичета изискват сериозен актив от време и внимание. Бащата на децата всъщност разполага със сериозни финансови възможности и като имаме предвид това, на Зейнеб Маджурова едва ли ѝ се налага да работи.

В Инстаграм тя е особено активна и често споделя кадри както от ежедневието си, така и свързани с определени продукти. По всичко личи, че днес телевизионерката се вихри по-скоро като инфлуенсърка, отколкото като водеща или авторка на предаване.

Наред с рекламните кадри Зейнеб Маджурова съчетава грижите за децата с пътувания по света и у нас и определено не прилича на типичната майка домакиня. Какви са плановете ѝ за бъдещето, засега можем само да гадаем. Преди време също се коментираше евентуалното ѝ заръщане, но какво ще се случи наистина, тепърва ще видим.

Източник: Инстаграм